Translate

22 Nisan 2014 Salı

YENGEN TOST

   Kahvaltı ve öğlen öğünlerinizde değerlendireceğiniz lezzetli bir alternatif. Beğeneceğinizi umuyorum.


Malzemeler:
  • Kişi sayısına göre tost ekmeği
  • Sucuk
  • Kaşar dilimleri
  • Kornişon turşu
  • Domates
  • Ketçap
Yapılışı:
  • Sucuk dilimlenip tavada pişirilir.
  • Tost ekmeğinin üzerine kaşar dilimi konulur.
  • Kaşarın üzerine pişirilmiş sucuk dilimleri yerleştirilir.
  • Sucukların üzerine kornişon dilimleri konulup ketçap sıkılır.
  • Domates dilimi ve domatesin üzerine kaşar dilimi konup kapatılır.
  • Tost makinasında pişirilir.
  • Sıcak servis edilir. Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder